2011-03-07 22:39:53• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap keddi számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Útjavítás, közlekedésszervezés

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szerint az önkormányzat a napokban közbeszerzési pályázatot hirdet több, nagyobb kaliberű útjavítási munkálatra. Többek között megrendelnek egy tanulmányt a Burgya-sarki kereszteződés forgalmának átszervezésére annak érdekében, hogy a zsúfolt városrészen, ha lehetséges, megszüntessék a forgalmi dugókat.

A mezőn szülte a tizediket

A tizedik gyermekének adott életet egy Szamosdobhoz közeli mezőn egy alig harmincéves anyuka. Az eset vasárnap a kora reggeli órákban történt, a kicsit és az édesanyát beszállították a Szatmár Megyei Kórházba.

Kérdéseket, javaslatokat várnak

A Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség a Szatmár Megyei Környezetvédelmi őrszolgálattal, a vízügyi hatósággal, valamint polgármesteri hivatalokkal közösen szeretné a lakosságot tájékoztatni a közérdekű környezetvédelmi tudnivalókkal kapcsolatosan, ugyanakkor várja a témába vágó kérdéseket, javaslatokat is. Ennek érdekében meghallgatásokat szerveznek városi önkormányzatoknál, továbbá urnákat helyeztek ki a közintézményekbe, polgármesteri hivatalokba, valamint újságok szerkesztőségeibe, melyekbe az érdeklődők bedobhatják az ügynökségnek címzett leveleiket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: